22. november 2017

Dúné – “stripped down”

På Efterskolen for Scenekunst, onsdag d.22/11, 2017 kl.19.30

 

Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 4 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.

Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en lang rejse fyldt med op – og nedture.

I efteråret 2016 udgav bandet det nye album ‘Delta’, hvilket de har turneret flittigt med siden.

Til efteråret tager bandet rundt på en tourne uden trommeslager og storladne rock arrangementer. Det bliver en stripped down turne som bandet har set frem til. Mattias Kolstrup udtaler:

‘Som supplement til vores eksplosive rock koncerter er disse “stripped down” koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. De giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historieerne bag sangende og spille dem i nedtonede arrangementer, der får melodi og tekst til at stå ekstra klart. Vi har denne gang været ekstra ambitiøse med arrangementerne for at skabe den helt rigtige stemning. Det bliver en helt igennem unik oplevelse.’

 

Onsdag d. 22/11, 2017. Entre 225,- + gebyr

Køb billetter på ticketmaster.dk

 

 

Koncert-info:

Koncerten afvikles i teater- og koncertsalen ‘Æsken’ på Efterskolen for Scenekunst.

Dørene åbnes 19.00 – Koncertstart 19.30

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne