Vis alle
  • Teknisk / administrativt personale

Heine Boe

Forstander
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og Go' Weekend.CV: Født i 1970, Cand.phil. i filosofi fra Aarhus Universitet, 1996, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU, 2003. Tidligere efterskolelærer, viceforstander og forstander. Medlem af Efterskoleforeningens styrelse fra 2003-2007. Medforfatter til en række bøger om efterskolepædagogik mv. Aktiv musiker gennem 25 år i forskellige sammenhænge: Pop, rock, jazz, kor og teater.

Anders Iburg Andersen

Viceforstander og skolevejleder
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og skolevejledningen, underviser i medborgerskab.CV: Født i 1959, Uddannet fra Peter Sabro Seminariet i Aarhus, 1986, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU 2003. 25 års erfaring som efterskolelærer specielt med ansvar for teater og drama og har i forbindelse med det skrevet omkring 80 teaterforestillinger. Medforfatter til debatbogen Efterskoleveje, som udkom i 2003. Tidligere medlem af fagbladet Efterskolens baggrundsgruppe. Initiativtager til Efterskolen for Scenekunst.

Anders Filtenborg Spliid

Underviser i matematik, fysik/kemi, biologi, geografi og medborgerskab samt performance og bevægelse. Ansvarlig for teaterlys og -teknik.CV: Født i 1974, uddannet fra Århus Dag- og Aftenseminarium, 2004, med linjefag i matematik, fysik/kemi, geografi og sløjd. Efterskolelærer siden 2004. Arbejdet med teaterlys siden 1994. Fotograf gennem 18 år.

Anna Eileen Jeppesen

Underviser i linjefaget dans.CV: Født i 1988, uddannet fra Stepz med Ballet, jazz og moderne som grundlag. Har siden studeret i New York på Broadway Dance Center, taget workshops og timer i bla. Paris, London, Dusseldorf, Amsterdam, Sao Paulo. Særlig interesseret i Hiphop, House, Breakdance, locking, popping, afrohouse, salsa, kizomba. Aktiv danser i undergrundsmiljøet, hvor hun danser, battler og dømmer konkurrencer.

Dan Søndergaard

Underviser i linjefaget musik, kor, engelsk og medborgerskab.CV: Født i 1973, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (AM), 2007, hovedfag i korledelse, sammenspil og elementær musikopdragelse, specialefag: rytmisk klaver. Efterskolelærer gennem mange år. Aktiv musiker i en række orkestre.

Fia Maria Hjortshøj Glahn

Underviser i linjefaget teater, dansk og medborgerskab.CV: Født i 1978, uddannet lærer fra Blågård Lærerseminarium, 2005, med linjefag i dansk, engelsk, billedkunst og idræt. Pædagogisk Diplomuddannelse i Drama, 2009. Instruktørkurser i Danmark og udlandet: Shakespeare, Stanislavskij, Chekow mv. Efterskolelærer siden 2005. Diverse instruktøropgaver.

Frederik Astorp

Underviser i linjefaget teater, dansk og matematikCV: Født i 1989, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og filosofi fra Aarhus Universitet, 2017.

Le Kondrup

Underviser i linjefaget dans, performance og bevægelse, engelsk og tysk.CV: Født i 1971, uddannet fra European Dance Development Center (B.A.), Holland, 2000. Meritlærer fra VIA-UC, 2012, engelsk og tysk. Tidligere bosat i Luxemburg, England og Holland. Underviser og koreograf siden 2000. Tidligere leder af danselinjen på højskolen Performers House i Silkeborg.

Mads Kamp

Underviser i linjefaget teater, performance og bevægelse samt tysk.CV: Født i 1980, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi fra Aarhus Universitet, 2007. Suppleringsuddannelse i Litteratur og formidling, SDU, 2006. Akademiuddannelse i projektstyring fra Erhvervsakademiet i Aarhus, 2010. Tidligere efterskolelærer, underviser på bl.a. Filurens Teaterskole, instruktør, projektleder og koordinator på et hav af teaterprojekter. Forfatter til en række bøger og teaterstykker.

Mette Thorndahl

Underviser i linjefaget musik, performance og bevægelse, kor, dansk og matematik.CV: Født i 1982, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (RMB), 2011, hovedfag i sang og SDS (Sang, Dans og Spil). Uddannet lærer fra Aarhus Lærerseminarium, 2008, med linjefag i dansk, matematik, musik og idræt. Erfaring som efterskolelærer og højskolelærer. Aktiv musiker og sanger.

Kim Mørk Johannesen

Pedel