Bliv elev på EFS

Vi vil gerne lære dig at kende, inden du begynder her. Vi vil rigtig gerne høre om dine forventninger, drømme og ambitioner for et år på efterskole. Derfor opfordrer vi dig og dine forældre til at besøge os.

Vi viser rundt på skolen og fortæller om alt det, vi tilbyder. I året forud for din skolestart får du tilsendt materiale og bliver indbudt til en orienteringsdag, hvor du møder dine nye kammerater. Brug ansøgningsskemaet nedenunder, når du har besluttet dig for at søge om optagelse på Efterskolen for Scenekunst. Vi glæder os til at møde dig.

Søg optagelse her på skolen