Samarbejdspartnere

Efterskolen for Scenekunst arbejder sammen med en række kunstneriske institutioner, enkeltpersoner og foreninger indenfor teater, musik og dans. Det nyder du godt af. Som elev på skolen oplever du bl.a. professionelle gæstelærere fra storbyens scener, udveksling af forestillinger og scenekunstfaglige kurser.

Akustikken

Akustikken er stedet for Danmarks guitarister. Uanset om man er begynder, øvet, professionel eller liebhaver.

Bora Bora

Produktionshus for dans og visuelt teater. De præsenterer dans og scenekunst fra ind- og udland, arrangerer lokale, nationale og internationale festivaler og er et produktionscenter for det lokale dansemiljø i Aarhus.

Det Danske Musicalakademi

Danmarks nationale musicaluddannelse ligger i Fredericia. Det Danske Musicalakademi, der primært er drevet med midler fra kulturministeriet, uddanner professionelle musicalperformere og er storleverandør til den danske- og udenlandske musicalscene.

Det Jyske Musikkonservatorium

Byens store uddannelsessted for både rytmisk- og klassisk musik.

Filuren

Teatret i Musikhuset Aarhus. Filuren producerer et væld af forestillinger, men er også teaterskole for børn og unge.

Teater Refleksion

Teatrets særkende er brugen af dukker og animationer på scenen. Teatret er unikt i Danmark og er verdenskendt for et meget seriøst arbejdende dukke- og animations teater.

Aarhus Teater

Byens store gamle professionelle scene for skuespilkunst. Aarhus Teater kan fantastisk meget uanset om det er moderne teater eller Bob Dylan teaterkoncerter. Efterskolen for Scenekunst har også tæt samarbejde med Skuespillerskolen ved Aarhus Teater.