OPLEVELSER

Gå på opdagelse i de mange oplevelser

Et efterskoleophold er fyldt med oplevelser

Vores hverdag veksler mellem skolefag, scenekunst og samvær. Du vil opleve undervisning, som givetvis er noget anderledes end den, du kender hjemmefra. Du vil få oplevelser i de scenekunstneriske sammenhænge både i hverdage og i forbindelse med de store produktioner og turnéer, og du vil i fritiden få oplevelser, som helt sikkert er forskellig fra det, du er vant til hjemmefra.

På efterskolen vil du opleve, at hverdagen afbrydes af anderledes forløb. Vi laver fælles produktioner, og vi laver produktioner på linjefagene. Disse forløb er noget af det, mange elever ser tilbage på som noget ganske særligt.

Eleverne får nye oplevelser på efterskole
Eleverne er ikke bare roommates men også bedste venner

Vi tager også på ture

Vi skal på udenlandstur til en europæisk storby, men også i det daglige tager vi på ture bl.a. til Aarhus for at gå i teateret, se en danseforestilling, gå på museum – eller på anden måde opleve de mange tilbud en by som Aarhus byder på.

Hjemme på skolen får du også oplevelser. Vi har både offentlige og interne koncerter med kunstnere udefra, og vi får ofte besøg af andre skoler, der er på turné eller vi har et teater boende i en uge, og vi følger deres arbejde.

På de følgende sider kan du læse meget mere om de mange oplevelser, du får i forbindelse med et år på efterskole.