AKUSTISK POP

Læs mere om halvårsfaget herunder

Linjen Akustisk Pop på Efterskolen for Scenekunst
Akustisk Pop på Efterskolen for Scenekunst

Akustisk Pop

På ‘Akustisk Pop’ skal du arbejde med musik, du måske kender, men arrangere og fortolke det på nye og kreative måder. I arbejder med instrumenter, som er akustiske, og hvor man måske ikke normalt tænker dem ind i en pop-musikalsk sammenhæng.

Du skal måske også arbejde med egne kompositioner.

Det er sjovt og spændende og meget kreativt, og du er velkommen uanset, om du er erfaren i forhold til musikken, eller du er ny og uerfaren.

Udbydes i efteråret 2016

Dan Søndergaard

Underviser i linjefaget musik, kor, engelsk og medborgerskab.CV: Født i 1973, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (AM), 2007, hovedfag i korledelse, sammenspil og elementær musikopdragelse, specialefag: rytmisk klaver. Efterskolelærer gennem mange år. Aktiv musiker i en række orkestre.