Dance Maker

Læs mere om halvårsfaget herunder

Hip hop dans på efterskole
Vi elsker at danse hip-hop på efterskole

For dig der elsker at danse!

Synes du det er fedt at danse, skal du vælge Dance Maker.

På ‘Dance Maker’ skal du udvikle dine egne danse – både færdige koreografier og improvisationer.

Du vil få redskaber og forståelse for dansens væsen, og du vil opnå en større forståelse og beherskelse af din krop. Genremæssigt vil vi arbejde bredt – både urbant og contemporary.

Du kan vælge Dance Maker, uanset om du har danset før eller er helt ny i forhold til dansen.

Halvårsfag i efteråret 2016

Anna Eileen Jeppesen

Underviser i linjefaget dans.CV: Født i 1988, uddannet fra Stepz med Ballet, jazz og moderne som grundlag. Har siden studeret i New York på Broadway Dance Center, taget workshops og timer i bla. Paris, London, Dusseldorf, Amsterdam, Sao Paulo. Særlig interesseret i Hiphop, House, Breakdance, locking, popping, afrohouse, salsa, kizomba. Aktiv danser i undergrundsmiljøet, hvor hun danser, battler og dømmer konkurrencer.

VI HAR MANGE FLERE ANSATTE

Se dem alle her