DANCE GOES TO THE MOVIE

Læs mere om halvårsfaget herunder

Vi elsker at danse - og vi gør meget af det på efterskolen

Dans på film!

På ‘Dance goes to the movie’ skal du arbejde med at skabe dans, som efterfølgende kan filmes og blive til dansefilm eller kunstfilm.

Det kan være urban eller comtemporary dans.

Det bliver sjovt og spændende, og faget er for alle, der har lyst til at danse også selvom man er ny i forhold til dansen.

Halvårsfag foråret 2017

Le Kondrup

Underviser i linjefaget dans, performance og bevægelse, engelsk og tysk.CV: Født i 1971, uddannet fra European Dance Development Center (B.A.), Holland, 2000. Meritlærer fra VIA-UC, 2012, engelsk og tysk. Tidligere bosat i Luxemburg, England og Holland. Underviser og koreograf siden 2000. Tidligere leder af danselinjen på højskolen Performers House i Silkeborg.

Anna Eileen Jeppesen

Underviser i linjefaget dans.CV: Født i 1988, uddannet fra Stepz med Ballet, jazz og moderne som grundlag. Har siden studeret i New York på Broadway Dance Center, taget workshops og timer i bla. Paris, London, Dusseldorf, Amsterdam, Sao Paulo. Særlig interesseret i Hiphop, House, Breakdance, locking, popping, afrohouse, salsa, kizomba. Aktiv danser i undergrundsmiljøet, hvor hun danser, battler og dømmer konkurrencer.