VÆLG 9. ELLER 10. KLASSE

Få et overblik over indholdet af de forskellige skolefag herunder

Teater på efterskole

9. / 10. klasse

Vi mener, at scenekunst-fag og boglige fag er lige vigtige, og derfor vil vi gerne give den gas begge steder – sammen med dig. På Efterskolen for Scenekunst har du begge dele hver dag. Dagen er rammet ind af morgensamling og aftensamling, og i løbet af dagen blander vi skole og fritidsinteresser. Sammen med dine kammerater har du mulighed for at dyrke dine interesser og samtidig passe skolen.

Skolefag

På Efterskolen for Scenekunst  bliver du undervist i de samme prøveforberedende fag som i folkeskolen.

I 9.klasse skal du have:

• dansk
  • engelsk
  • matematik
  •  naturfag (fysik/kemi, biologi og geografi slået sammen)
  • medborgerskab ( samfundsfag, historie og kristendomskundskab slået sammen)

Du kan vælge at have tysk eller fransk alt efter dine tidligere valg. Vær opmærksom på, at du begrænser dit valg af ungdomsuddannelse, hvis du vælger tysk/fransk fra. I 9.klasse er prøverne obligatoriske.

Eleverne i 9. 10. klasse hjælper hinanden

I 10.klasse skal du have:

• dansk
  • engelsk
  • matematik

Fysik/kemi og tysk/fransk er valgfrit. Det samme er faget medborgerskab, der er samfundsfag, historie og kristendomskundskab slået sammen.

Går du i 10.klasse, så forventer vi, at du aflægger 10.klassesprøve i de fag, du har valgt.

Lærerne samarbejder om undervisningen i de enkelte klasser, og du oplever, at vi arbejder med forskellige projekter på tværs af fagene. Vi ønsker, sammen med dig, at skabe et rigtig godt studiemiljø, hvor kreativitet og faglighed går op i en højere enhed.