HER ER GODT AT VÆRE!

Kalender og nyheder

Sebastian Solo

04. jun 2019
Tirsdag d.4.juni 2019 byder Efterskolen for Scenekunst til koncert med Sebastian. Sebastian kræver ingen særlig introduktion og en aften i hans selskab er en rejse gennem et livsværk af sange, vi alle kan synge med på. Tænk på sange som: Når Lyset Bryder Frem, Romeo, Hodja fra Pjort, Du er Ikke Alene, Vårvise, Hvis Du Tror Du er Noget, Nana og mange, mange flere... Kom og oplev en fantastisk aften i selskab med Sebastian. Tirsdag d. 4/6, 2019. Entre 290,- + gebyr i forsalg. Evt. overskydende billetter sælges i døren for kr.310,-.
Køb billetter på ticketmaster.dk

Poul Krebs Solo

04. apr 2019
Torsdag d.4.april 2019 byder Efterskolen for Scenekunst til koncert med Poul Krebs. Poul Krebs solo er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer. Kom og oplev en fantastisk aften i selskab med Poul Krebs. Torsdag d. 4.april, 2019. Entre 290,- + gebyr i forsalg. Evt. overskydende billetter sælges i døren for kr.310,-.
Køb billetter på ticketmaster.dk

Barselsvikar

01. apr 2019
Efterskolen for Scenekunst søger barselsvikar i musik, dansk og matematik

Efterskolen for Scenekunst søger en barselsvikar til skoleåret 19/20 i fagene musik, dansk og matematik. Kan du tage to af de tre fag, hører vi gerne fra dig. Ansøgningsfrist d.6.maj, 2019.   Læs mere om stillingen her.