HER ER GODT AT VÆRE!

Kalender og nyheder

EfterskoleCamp Efterår 2019

26. okt 2019 - 27. okt 2019
Kom på EfterskoleCamp d.26.-27. oktober på Efterskolen for Scenekunst. Du kommer til at opleve efterskolefællesskabet, arbejde med teater, musik, dans eller film. Hygge dig med de andre camp'ere og lave fællesaktiviteter.

Efterskolernes Dag 2019

29. sep 2019
Kom til Efterskolernes Dag søndag d.29.sep. kl.13-17.
Kom og oplev fællesskabet på efterskolen.
Oplev eleverne i teater, musik, dans og film.
Prøv at være med i forskellige scenekunstneriske og efterskolemæssige aktiviteter.
Få en spændende dag på Efterskolen for Scenekunst.

Tale ved ankomsten 2019

11. aug 2019
“Vi skal være venner for altid, ikke også, Plys?” spurgte Grisling. “Endnu længere end det,” svarede Peter Plys.
På en smuk sommerdag, søndag d.11/8, 2019, var der ankomstdag for elevholdet 2019/2020 på Efterskolen for Scenekunst. Det er skolens ottende hold, der dermed indtog skolen. En forrygende dag, hvor eleverne endeligt fik mødt hinanden. Der blev taget imod med tale og fællessang i Æsken - og med møder i kontaktgrupperne. Forstander Heine Boe talte med udgangspunkt i historierne om Peter Plys!   Læs hele talen her.