Kom og besøg os!

Få et indblik i hverdagen på Efterskolen for Scenekunst

Et spændende skoleår i idylliske rammer

Efterskolen for Scenekunst glæder sig til at byde dig velkommen – og give dig en oplevelse for livet. Vores efterskole ligger i Malling, som er en lille by syd for Aarhus. Vi er omgivet af en kæmpe park, hvor der er plads til både leg, hygge og andre aktiviteter. Selvom Malling er en lille by, kommer du ikke til at mangle noget. Der er både mulighed for indkøb, biografture eller en dag på en af Østjyllands bedste badestrande.

Oplev den sejeste efterskole

Har du lyst til at finde ud af, hvordan det er at gå på Efterskolen for Scenekunst? Her får du lov til at udfolde dig kreativt, samtidigt med at du får nye venner og lærer en masse! På Efterskolen for Scenekunst bliver fællesskabet vægtet højt, og det er vigtigt for os, at der er plads til forskellighed.

Du skal være mere end velkommen til at komme på besøg med dine forældre, hvor I alle kan få en rundvisning for at se, hvad vi har at byde på.

Eleverne hygger