Kom og besøg os!

Få et indblik i hverdagen på Efterskolen for Scenekunst

Et spændende skoleår i idylliske rammer

Efterskolen for Scenekunst glæder sig til at byde dig velkommen – og give dig en oplevelse for livet. Vores efterskole ligger i Malling, som er en lille by syd for Aarhus. Vi er omgivet af en kæmpe park, hvor der er plads til både leg, hygge og andre aktiviteter. Selvom Malling er en lille by, kommer du ikke til at mangle noget. Der er både mulighed for indkøb, biografture eller en dag på en af Østjyllands bedste badestrande.

 

Kom til besøgsdag eller -aften

Har du lyst til at finde ud af, hvordan det er at gå på Efterskolen for Scenekunst? Her får du lov til at udfolde dig kreativt, samtidigt med at du får nye venner og lærer en masse! På Efterskolen for Scenekunst bliver fællesskabet vægtet højt, og det er vigtigt for os, at der er plads til forskellighed.

Vil du gerne opleve stemningen på Efterskolen for Scenekunst, så tilmeld dig en besøgsaften, hvor du vil få en rundvisning af nogle af skolens elever og få noget orientering om efterskolen. Herefter kan du overveje, om skolen er noget for dig og gå hjem og tilmelde dig skolen. Herefter vil du blive inviteret til en individuel samtale.

 

Besøgsdage og -aftener

 

Torsdag d.27.april kl.19-21
Besøgsaften
Tilmelding nødvendig

 

Torsdag d.8.juni kl.19-21
Besøgsaften
Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig besøgsdag eller -aften her

Eleverne hygger
Oplev scenekunst med eleverne