21. september 2021

Alberte Winding Band

 

Onsdag d.22/9, 2021 kl.19.30 på Efterskolen for Scenekunst

 

Efter Albertes bogudgivelse Kastevind – turneres der nu med en aften med erindringsglimt fra barndom og ungdom, hvor historierne fortsætter i musikken, live på scenen, med nye og gamle numre fra Alberte Windings repertoire.

Albertes sange om at finde kærligheden, om at holde gamle og nye venner i hånden, om de mørke dage og de lyse nætter, bliver kædet sammen af små anekdoter. Fra barndommens sodavand med brus og udi det voksne livs komplicerede dans med kærester, fester, børn og alt det der gudskelov kommer efter.

”Vi vil altid gerne sende folk varmt afsted, og vi gør os umage for at være sammen, der hvor stemningen har den rigtige tykkelse til musik. Der hvor det skrøbelige knækker og bliver til et smil.” Alberte Winding

 

Koncerten gennemføres i overensstemmelse med gældende Corona-restriktioner. Hvis kommende Corona-restriktioner gør, at koncerten ikke kan gennemføres på dagen, vil der blive fundet ny koncertdato, hvortil billetten gælder – ligesom billetten kan refunderes. – Se mere nedenfor.

 

Koncerten gennemføres under særlige corona-vilkår

Coronabestemmelserne i forhold til kulturarrangementer muliggør gennemførelse som planlagt, da der er tale om et siddende arrangement med færre end 500 deltagere.

Dog beder vi alle deltagere være opmærksomme på følgende:

  • Ved ankomsten kan der være kødannelse. Vi beder om, at man danner kø ned langs Æsken (vores store teater- og koncertsal) med en meters afstand til næste gruppe.
  • Ved indgang og gang fra Æsken skal der bæres mundbind. Når man er på sin plads, kan man tage sit mundbind af.
  • Der er opstillet håndsprit ved indgangen til Æsken. Man bedes benytte dette.
  • For at sikre afstand mellem de grupper, man ankommer i, bedes man sætte sig sammen med dem, man er kommet sammen med og med en stols mellemrum til næste gruppe. Der vil personale til at hjælpe med dette.
  • Ønsker man at gå i baren, skal man anvende mundbind.
  • Har man symptomer på Covid-19, skal man blive hjemme.

Med disse forholdregler overholder vi retningslinjerne, og vi kan trygt se frem til en dejlig aften i selskab med Alberte Winding med Band.

 

Info om koncerten:

Onsdag d. 22/9, 2021. Entre 220,- inkl.gebyr.

Køb billetter på ticketmaster.dk

Koncerten afvikles i Æsken på Efterskolen for Scenekunst, Starupvej 20, 8340 Malling.

Dørene åbnes 19.00 – koncerten starter kl. 19.30

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne