17. november 2020

Allan Olsen

(KONCERTEN ER UDSOLGT)

Torsdag d.19/11, 2020 kl.19.30 på Efterskolen for ScenekunstSE HER:

Koncerten med Allan på Efterskolen for Scenekunst torsdag d.19/11, 2020, gennemføres under særlige corona-vilkår

Coronabestemmelserne i forhold til kulturarrangementer muliggør gennemførelse som planlagt, da der er tale om et siddende arrangement med færre end 500 deltagere.

Dog beder vi alle deltagere være opmærksomme på følgende:

  • Ved ankomsten og indgang til Æsken, skal der bæres mundbind. Når man er på sin plads, kan man tage sit mundbind af. Mundbindet bæres igen ved udgang fra Æsken.
  • Der er opstillet håndsprit ved indgangen til Æsken. Man bedes benytte dette.
  • For at sikre afstand mellem de grupper, man ankommer i, bedes man sætte sig sammen med dem, man er kommet sammen med, og med en stols mellemrum til næste gruppe. Der vil personale til at hjælpe med placeringen i salen.
  • Koncerten gennemføres uden pause for at undgå for meget transport rundt i salen.
  • Koncerten starter kl.19.30. Dørene åbnes allerede kl.18.30. Baren er åben allerede kl.18.30. Husk, når du går i baren inden koncerten, at der ikke er pause undervejs.
  • Har man symptomer på Covid-19, skal man naturligvis blive hjemme.

Med disse forholdregler overholder vi retningslinjerne, og vi kan trygt se frem til en spændende aften i selskab med Allan Olsen.

 

På gensyn

Efterskolen for Scenekunst


 

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne