08. oktober 2018

Elevforestilling – DON(NA) JUAN

Torsdag d.11. oktober kl. 19.30 slår vi dørene op for årets første offentlige forestilling ”Don(na) Juan” på Efterskolen for Scenekunst, og vi vil gerne se jer som publikum.

 

DON(NA) JUAN
Don Juan er manden der kan vinde en hver kvinde, som var hun hans bytte. Manden, der er mandén, der ved, hvordan man får kvinden til at føle sig som kvindén. Men hvad så når kvinden ikke længere vil være et bytte, men kvinden også vil være jæger? Hvem jager så hvem? Og hvordan er manden så manden, når kvinden ikke længere nødvendigvis vil føle sig som kvindén. Når kvinden ikke længere vil vindes, og manden derfor ikke kan vinde hende, hvem vinder så? Alle? Ingen?

Alle disse spørgsmål vil fylde scenegulvet når Efterskolen for Scenekunsts elevhold 18/19 stolt præsenterer deres første forestilling ”DON(NA) JUAN”. Her vil I møde en håndfuld Don Juan’er og endnu flere Donna’er, der kæmper for at vinde hinandens gunst. Men kampen udspiller sig i barokkens kokette rammer, så en ankel her og et blik der og (kamp)scenen er sat.

Så kom og overvær når jagten går ind på DONN’ER OG DONNA’ER på Efterskolen for Scenekunst

 

Pladser bestilles på info@efterskolenforscenekunst.dk, og fordeles efter først til mølle princippet.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne