06. november 2017

Jubilæumsfest Beder-Malling Egnsarkiv

Jacob Haugaard, Kaare Norge og Kirstine Birk optræder i Malling d. 8. november 2017 på Efterskolen for Scenekunst kl. 19.30.

Mange borgere i Malling og Omegn husker bl.a. Jacob Haugaard fra 1992, hvor byen blev landskendt gennem TV udsendelsen på DR 1 ”Lad os nu se” med små og store historier fra Malling og Omegn. Udsendelsen blev sendt fra vandtårnet på Rønhøjvej, som dengang var kendt som ”Jacobs Tårn”. Betonen og det runde rum gjorde bygningen perfekt som TV- studie.

Egnsarkivet har i år 50 års jubilæum og er meget glade for vores samarbejde med Efterskolen for Scenekunst på Starupvej i Malling. I fælleskab har vi sammensat en festlig aften med Jacob Haugaard som konferencier og entertainer i selskab med guitarist Kaare Norge og singer-songwriter Kirstine Birk samt de forrygende dansere fra Efterskolen. Jacob Haugaard, der boede i huset ved vandtårnet fra 1983-1994, behøver vist ikke nærmere præsentation. Kaare Norge er en af landets mest kendte og anerkendte instrumentalister, der er optaget af klassisk, men også rytmisk musik og spansk tradition. Kristine Birk er singer-songwriter og optrådte i foråret som opvarmer for Lis Sørensen. Skolens elever leverer nogle spektakulære danseoptrin.

Biletter købes på Ticketmaster.dk og koster kr. 200. Der vil være bar i tilslutning til forestillingen med mulighed for køb af kaffe, øl og vin.

Egnsarkivet og Efterskolen håber at se rigtig mange til en festlig aften.

Billetter koster kr.200,- + gebyr.

Køb billetter på ticketmaster.dk

Koncert-info:

Dørene åbnes 19.00 – Koncertstart 19.30

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne