04. marts 2019

Koraften i Malling

Voksenkorene i Beder-Malling samt Malling Kirkens Ungdomskor og Efterskolen for Scenekunsts kor holder fælles korkoncert torsdag d.7.marts 2019, kl.19.30 i Æsken i Malling.

Entre 50,- + gebyr

 

Beskrivelse:

Der et righoldigt korliv i Beder-Malling. Dette opleves ved de mange koncerter ved højtiderne, sæsonafslutninger mv. Børn, unge og voksne synger kor i regi af kirken, skolerne, oplysningsforbundene og foreningslivet. Dette er indtil nu sket parallelt og kun med sporadiske samarbejder. Dette er nu ved at ændre sig.

Nyt kornetværk. Et nyt netværk er nemlig opstået i Beder-Malling. Siden foråret har korlederne for de forskellige voksenkor i Beder-Malling (Coritma Choir, Coritma Crew, Englevild, Cantabile-koret samt Chrysillis) samt Malling Kirkes Ungdomskor og repræsentanter fra Efterskolen for Scenekunst holdt en række møder, hvor muligheden for et tættere samarbejde er blevet drøftet.

Fælles korkoncert til foråret. Det er nu kulmineret i en aftale om en fælles korkoncert med voksenkorene, Malling Kirkes Ungdomskor samt Efterskolen for Scenekunsts kor. Koncerten bliver en forrygende forårskoncert, som alle korene arbejder frem mod. Der bliver tale om en koncert, der vil komme vidt omkring genremæssigt. Korene gør sig i såvel det klassiske som det rytmiske univers. Koncerten bliver afholdt i de fantastiske rammer, som Efterskolen for Scenekunst har i den nye teater- og koncertsal Æsken. Der bliver tale om en entré på kr.50,- til at dække omkostningerne i forbindelse med koncerten.

Ny Beder-Malling-sang. Der er flere gange i tidens løb skrevet sange til Beder-Malling-området, og i anledning af korkoncerten, er det målet, at vi kan tage en ny sang i brug. Opgaven er givet i hænderne på den lokale sangskriver Kirstine Birk, der er velkendt i området, og kendt for sine gode sange, der ofte har et personligt og lokalt afsæt. Vi ser frem til en spændende ny sang, som vil blive afsunget i forbindelse med arrangementet.

Vi glæder os til at se mange Beder-Malling-beboere til en skøn aften i Æsken.

 

Koncert-info:

Koncerten afvikles i Æsken på Efterskolen for Scenekunst, Starupvej 20, 8340 Malling.

Dørene åbnes 19.00 – Koncertstart 19.30

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne