18. februar 2019

Mike Andersen med band

Endnu en gang lukker Efterskolen for Scenekunst dørene op for en koncert med Mike Andersen med band. Mike Andersen har flere gange tidligere gæstet Efterskolen for Scenekunst – og hver gang har det været en succes.

Mike Andersen er med 7 albumudgivelser bag sig en veletableret stjerne på den danske og internationale blues- og soul-scene. Mike Andersen har et internationalt niveau hvad angår både guitar og sang. Mike Andersen har nu et bredt katalog af sange bag sig, men gæster også gerne nogle af de store gamle koryfæer indenfor blues- og soul-genren i løbet af sine koncerter.

På Efterskolen tager han sit fantastisk sammenspillede band med sig endnu engang. Musikere som Johannes Nørrelykke, Guitar, Kristian Fogh, Keys, Kristian Kold, Bas og Jens Kristian Dam, Trommer, er ofte at finde på scenen sammen med Mike Andersen.

Koncerten afholdes torsdag d.21.februar kl.19.30 i Æsken i Malling

Entre 200,- + gebyr

 

Koncert-info:

Koncerten afvikles i Æsken på Efterskolen for Scenekunst, Starupvej 20, 8340 Malling.

Dørene åbnes 19.00 – Koncertstart 19.30

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne