27. marts 2019

Kom til Efterskolernes Aften d.11/1, 2017

Kom og oplev Sceneproduktion 3

Fredag d.29/3 kl.18.00-21.30.

 

Linjefagene Film, Teater og Musik viser resultaterne af deres 3.sceneproduktion.

Linjefagene har arbejde de sidste 14 dage med hele seks forskellige produktioner. Tre teaterproduktioner, en musikkoncert, en filmpræsentation og en danseforestilling.

Fredag d.29/3 præsenteres de fem af de seks forestillinger. Dans er på turné og fremviser ikke denne fredag aften.

 

PROGRAM:

18.00: Filmpræsentation i Foredragssalen

18.30: Tre teaterforestillinger med start i Æsken

20.30: Musikkoncert i Maskinhuset

 

Reservér billetter, der i øvrigt er gratis, på info@efterskolenforscenekunst.dk.

 

 

FILM:

Reklamefilm

Eleverne på filmlinjen, har fået til opgave at producere reklamefilm, ud fra en håndfuld udvalgte produkter.  Opgaven har været at reklamefilmene skulle være korte, præcise og bygge på en sjov ide, som sælger produktet.

 

TEATER:

De skrigende halse

Kultklassikeren: De skrigende halse, genopstår på Efterskolen for Scenekunst. Den tragikomiske historie der, i punkrockens sorteste guldalder, følger Ronnis kamp for at få en pladekontrakt til sit band: De skrigende Halse og ikke mindst for at få respekt fra bandets øvrige medlemmer, på trods af manglende selvværd, hjertekvaler og diarré.

 

Lykken er til for mig

Sirenestemmer lokker dig til at tage en gammel sweater på og lade skægget stå, men er det i virkeligheden en god idé at tage på fisketur, når menneskeædende mutanter lurer lige udenfor Farmands beskyttende bunker? Mød Gitte Hænning-kulten, der stædigt holder fast ved glæden i en ødelagt verden. Mød Lille Frøken Himmelblå og Linda Skønne Linda, og tag med når Mor skal ud å rocke.

 

Woyzeck

Woyzeck af Georg Büchner er den mørke ufærdigskrevne tragedie om Franz Woyzeck. En mand som intet har og som alligevel fratages alt. Denne fortælling, der desværre ikke er helt fremmed i vores samtid, hvor dehumanisering af flygtninge er blevet en politisk sport, vækkes til live i en ensembleforestilling, fyldt af billeder og stærke sanselige indtryk. Så kom og oplev en mand i frit fald lige mod sjællens mørkeste afgrund.

 

MUSIK:

Kom og oplev årets koncert med musikholdet på Efterskolen for Scenekunst, når de optræder i Maskinhuset på Gammel Scene med en række numre, de selv har valgt. Vi glæder os til at give jer en musikalsk oplevelse.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne