27. november 2017

Efterskolen for Scenekunst søger teaterlærer

Efterskolen for Scenekunst søger en efterskolelærer på deltid resten af skoleåret 17/18.

Du skal kunne varetage teaterundervisning på skolens teaterlinje. Der vil også være tale om varetage et halvårsfag, som kan være indenfor teater, podcast eller andet kreativt, skabende. Kan du varetage idrætsundervisning sammen med en anden lærer også, er det en fordel. Stilingen indeholder også tilsyn i aftener og weekender. Stillingen er på deltid og tidsbegrænset skoleåret 17/18 ud.

Vi forventer, at du har en solid faglig baggrund i forhold til at undervise på vores teaterlinje. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være af mange slags. Du kan være fra dramaturgi, have en teateruddannelse eller læreruddannelse. Det vigtigste er, at du har teaterfaglig kompetence og har lyst til at være efterskolelærer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Spørgsmål kan rettes til forstander Heine Boe på tlf. 26 41 77 58.

 

Ansøgningsfrist: Tirsdag d.12.dec. Tiltrædelse hurtigst muligt i det nye år.

 

Ansøgningen stiles til forstander Heine Boe og sendes til:

info@efterskolenforscenekunst.dk

– skriv ’ansøgning’ i emnefeltet.

 

Efterskolen for Scenekunst

Starupvej 20

8340 Malling


Efterskolen for Scenekunst er beliggende i Malling få kilometer syd for Aarhus. Skolen er en grundtvigsk efterskole med plads til 78 elever. Se mere på www.efterskolenforscenekunst.dk.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne