18. oktober 2020

The Savage Rose

Onsdag d.21/10, 2020 kl.19.30 på Efterskolen for ScenekunstSE HER:

Koncerten med The Savage Rose på Efterskolen for Scenekunst onsdag d.21/10, 2020, gennemføres under særlige corona-vilkår

Coronabestemmelserne i forhold til kulturarrangementer muliggør gennemførelse som planlagt, da der er tale om et siddende arrangement med færre end 500 deltagere.

Dog beder vi alle deltagere være opmærksomme på følgende:

  • Ved ankomsten kan der være kødannelse. Vi beder om, at man danner kø ned langs Æsken (vores store teater- og koncertsal) med en meters afstand til næste gruppe. Vi opfordrer til at man medbringer mundbind og anvender det i forbindelse med indgangen til salen. Når man er på sin plads, kan man tage sit mundbind af.
  • Der er opstillet håndsprit ved indgangen til Æsken. Man bedes benytte dette.
  • For at sikre afstand mellem de grupper, man ankommer i, bedes man sætte sig sammen med dem, man er kommet sammen med og med en stols mellemrum til næste gruppe. Der vil personale til at hjælpe med dette.
  • Ønsker man at gå i baren i pausen, skal man anvende mundbind. Der vil være mulighed for at købe mundbind, inden man går i baren.
  • Har man symptomer på Covid-19, skal man blive hjemme.

Med disse forholdregler overholder vi retningslinjerne, og vi kan trygt se frem til en spændende aften i selskab med The Savage Rose.

 

På gensyn

Efterskolen for Scenekunst 

Når regnskabet engang skal gøres op med hensyn til dansk rockmusik, som den efterhånden har udfoldet sig i over 50 år, vil man uvægerligt finde The Savage Rose et sted helt oppe i toppen af pyramiden. (Information).

Annisette og resten af hendes band var forud for deres tid for cirka 40 år siden. Det er de stadig. (Jyllands Posten)

…den aktuelle inkarnation af The Savage Rose er tættere sammenspillet og simpelthen bare bedre end nogensinde. (Gaffa)

 

Info om koncerten:

Onsdag d. 21/10, 2020. Entre 325,- inkl.gebyr.

Koncerten afvikles i Æsken på Efterskolen for Scenekunst, Starupvej 20, 8340 Malling.

Dørene åbnes 19.00 – koncerten starter kl. 19.30

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne