Eleverne øver sig
Oplev scenekunst med eleverne

Om skolen

Efterskolen for Scenekunst ligger i den lille, hyggelige stationsby Malling – få kilometer syd for Aarhus. Her er hverken langt til skov og strand eller til Aarhus’ rige kulturliv og alle de muligheder, storbyen tilbyder. Efterskolen er en grundtvigsk efterskole med plads til 104 elever i 9. og 10. klasse.

Du skal ikke til audition for at blive elev på Efterskolen for Scenekunst. Du skal til gengæld have lyst til at tage hul på et sjovt, kreativt og spændende skoleår, hvor du udvikler dig og bliver klogere på dig selv og omverdenen. Et skoleår, hvor du oplever suset af et trygt og forpligtende fællesskab og rykker dig – uanset om dit linjefag er Teater, Dans eller Musik.

Vi har ambitioner på dine vegne og forventer, at du er engageret og nysgerrig. Vi udfordrer dig på dit niveau og brænder for at skabe en suveræn efterskole.

På en efterskole fylder fællesskab og gode venner rigtig meget. Her har alle ret til at være forskellige – sammen.
Vi glæder os til både at se og høre dig på Efterskolen for Scenekunst.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne