Vis alle
  • Vis alle
  • Time- og gæstelærere
  • Ledelse
  • Lærere
  • Teknisk / administrativt personale

Heine Boe

Forstander
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og Go' Weekend. CV: Født i 1970, Cand.phil. i filosofi fra Aarhus Universitet, 1996, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU, 2003. Tidligere efterskolelærer, viceforstander og forstander. Medlem af Efterskoleforeningens styrelse fra 2003-2007. Medforfatter til en række bøger om efterskolepædagogik mv. Aktiv musiker gennem 25 år i forskellige sammenhænge: Pop, rock, jazz, kor og teater.

Anders Iburg Andersen

Viceforstander og skolevejleder
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og skolevejledningen, underviser i medborgerskab. CV: Født i 1959, Uddannet fra Peter Sabro Seminariet i Aarhus, 1986, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU 2003. 25 års erfaring som efterskolelærer specielt med ansvar for teater og drama og har i forbindelse med det skrevet omkring 80 teaterforestillinger. Medforfatter til debatbogen Efterskoleveje, som udkom i 2003. Tidligere medlem af fagbladet Efterskolens baggrundsgruppe. Initiativtager til Efterskolen for Scenekunst.

Anders Filtenborg Spliid

Underviser
Underviser i matematik, fysik/kemi, biologi, geografi og medborgerskab samt performance og bevægelse. Ansvarlig for teaterlys og -teknik. CV: Født i 1974, uddannet fra Århus Dag- og Aftenseminarium, 2004, med linjefag i matematik, fysik/kemi, geografi og sløjd. Efterskolelærer siden 2004. Arbejdet med teaterlys siden 1994. Fotograf gennem 18 år.

Anna Eileen Jeppesen

Underviser
Underviser i linjefaget dans. CV: Født i 1988, uddannet fra Stepz med Ballet, jazz og moderne som grundlag. Har siden studeret i New York på Broadway Dance Center, taget workshops og timer i bla. Paris, London, Dusseldorf, Amsterdam, Sao Paulo. Særlig interesseret i Hiphop, House, Breakdance, locking, popping, afrohouse, salsa, kizomba. Aktiv danser i undergrundsmiljøet, hvor hun danser, battler og dømmer konkurrencer.

Anne Sophie Westh

Underviser
Underviser i tysk og dansk. CV: Født i 1978, uddannet Lærer fra Aarhus Dag- og Aftenseminarium. Ansat som fremmedsprogskonsulet på CFU VIA-UC. Tidligere fagkonsulet i Tysk i UVM. Tidligere lærer på Haldum-Hinnerup Skolen.

Dan Søndergaard

Underviser
Underviser i linjefaget musik, kor, engelsk og medborgerskab. CV: Født i 1973, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (AM), 2007, hovedfag i korledelse, sammenspil og elementær musikopdragelse, specialefag: rytmisk klaver. Efterskolelærer gennem mange år. Aktiv musiker i en række orkestre.

Fia Maria Hjortshøj Glahn

Underviser
Underviser i linjefaget teater, dansk og medborgerskab. CV: Født i 1978, uddannet lærer fra Blågård Lærerseminarium, 2005, med linjefag i dansk, engelsk, billedkunst og idræt. Pædagogisk Diplomuddannelse i Drama, 2009. Instruktørkurser i Danmark og udlandet: Shakespeare, Stanislavskij, Chekow mv. Efterskolelærer siden 2005. Diverse instruktøropgaver.

Frederik Astorp

Underviser
Underviser i linjefaget teater, dansk og matematik CV: Født i 1989, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og filosofi fra Aarhus Universitet, 2017.

Jeppe Due

Underviser
Underviser i linjefaget teater og i halvårsfag CV: Født i 1986, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og journalistisk formidling fra Aarhus Universitet, 2013. Tidligere efterskolelærer på Vostrup Efterskole fra 2013-2016.

Le Kondrup

Underviser
Underviser i linjefaget dans, performance og bevægelse, engelsk og tysk. CV: Født i 1971, uddannet fra European Dance Development Center (B.A.), Holland, 2000. Meritlærer fra VIA-UC, 2012, engelsk og tysk. Tidligere bosat i Luxemburg, England og Holland. Underviser og koreograf siden 2000. Tidligere leder af danselinjen på højskolen Performers House i Silkeborg.

Mette Thorndahl

Underviser
Underviser i linjefaget musik, performance og bevægelse, kor, dansk og matematik. CV: Født i 1982, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (RMB), 2011, hovedfag i sang og SDS (Sang, Dans og Spil). Uddannet lærer fra Aarhus Lærerseminarium, 2008, med linjefag i dansk, matematik, musik og idræt. Erfaring som efterskolelærer og højskolelærer. Aktiv musiker og sanger.

Kim Mørk Johannesen

Pedel

Lotte Brink Gregersen

Køkkenleder

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne