Medarbejdere

Vis alle
  • Vis alle
  • Time- og gæstelærere
  • Ledelse
  • Lærere
  • Teknisk / administrativt personale

Heine Boe

Forstander
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og Go' Weekend. CV: Født i 1970, Cand.phil. i filosofi fra Aarhus Universitet, 1996, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU, 2003. Tidligere efterskolelærer, viceforstander og forstander. Medlem af Efterskoleforeningens styrelse fra 2003-2007. Medforfatter til en række bøger om efterskolepædagogik mv. Aktiv musiker gennem et menneskeliv.

Anders Iburg Andersen

Forstander
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger. CV: Født i 1959, Uddannet fra Peter Sabro Seminariet i Aarhus, 1986, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU 2003. 25 års erfaring som efterskolelærer specielt med ansvar for teater og drama og har i forbindelse med det skrevet omkring 80 teaterforestillinger. Medforfatter til debatbogen Efterskoleveje, som udkom i 2003. Tidligere medlem af fagbladet Efterskolens baggrundsgruppe. Initiativtager til Efterskolen for Scenekunst.

Anastassia Vanja

Timelærer Fransk og mosaikfaget "Stemme, sang og krop". Har endvidere aften- og weekendtilsyn mv. på skolen. CV: Født i 1986. Cand.mag. i fransk sprog, litteratur og kultur med tilvalg i musikvidenskab fra Aarhus Universitet, 2019.

Anders Filtenborg Spliid

Underviser
Underviser i matematik, fysik/kemi, biologi, geografi, idræt og mosaikfagene "Hønen eller Ægget" og "Mennesket i verden" I øvrigt ansvarlig for teaterlys og -teknik. CV: Født i 1974, uddannet fra Århus Dag- og Aftenseminarium, 2004, med linjefag i matematik, fysik/kemi, geografi og sløjd. Efterskolelærer siden 2004. Arbejdet med teaterlys siden 1994. Fotograf gennem 18 år.

Andreas Nørgaard Ettrup

Underviser
Underviser i linjefaget film, medborgerskab og mosaikfagene "Eksistens og udtryk" og "Medier og nyhedsformidling". CV: Født i 2000, Student fra HF Stage 2020. Medejer af Ettrup Film.

Anna Skjærlund Grønnebæk

Timelærer
Timelærer på danselinjen og mosaikfaget "Kultur Sprog og identitet". Har endvidere aftentilsyn mv. på skolen. CV: Født i 1993. Danser og koreograf. Cand.mag. i dramaturgi og nordisk sprog og litteratur, Aarhus Universitet, 2020,

Anne Sophie Westh

Underviser
Underviser i tysk samt vejleder de ordblinde. CV: Født i 1978, uddannet Lærer fra Aarhus Dag- og Aftenseminarium. Ansat som fremmedsprogskonsulet på CFU VIA-UC. Tidligere fagkonsulet i Tysk i UVM. Tidligere lærer på Haldum-Hinnerup Skolen.

Dan Søndergaard

Underviser
Underviser i linjefaget musik, kor, engelsk og mosaikfaget "Projektmageri". Har i øvrigt og Go' Weekend. CV: Født i 1973, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (AM), 2007, hovedfag i korledelse, sammenspil og elementær musikopdragelse, specialefag: rytmisk klaver. Efterskolelærer gennem mange år. Aktiv musiker i en række orkestre.

Frederik Astorp

Underviser
Underviser i linjefaget teater, dansk og mosaikfagene "Ind i kunsten" og "Eksistens og udtryk". CV: Født i 1989, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og filosofi fra Aarhus Universitet, 2017.

Fia Maria Hjortshøj Iversen

Underviser
Underviser i linjefaget teater, dansk ogmosaikfaget "Kreativitet og Flow. Endvidere er Fia uddannelsesvejleder. CV: Født i 1978, uddannet lærer fra Blågård Lærerseminarium, 2005, med linjefag i dansk, engelsk, billedkunst og idræt. Pædagogisk Diplomuddannelse i Drama, 2009. Instruktørkurser i Danmark og udlandet: Shakespeare, Stanislavskij, Chekow mv. Efterskolelærer siden 2005. Diverse instruktøropgaver.

Jarl Strømfeldt

Underviser
Underviser i musik som halvårsfag samt mosaikfaget "Jarls lydunivers". Endvidere instrumentallærer i Guitar og Bas. CV: Født i 1995. Musiker.

Jeppe Due

Underviser
Underviser i linjefaget teater, engelsk samt mosaikfagene "Mennesket i verden" og "Projektmageri". CV: Født i 1986, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og journalistisk formidling fra Aarhus Universitet, 2013. Tidligere efterskolelærer på Vostrup Efterskole fra 2013-2016.

Johan Kjær Eskildsen

Timelærer
Aften- og weekendvagter, tilkaldevikar mv. CV: Født i 2000. Læser Idehistorie på Aarhus Universitet, Musiker

Kirstine Birk

Underviser
14Underviser i linjefaget Musik, Kor samt mosaikfagene "Stemme, sang og krop" og "Projektmageri". Har endvidere sangundervisning på skolen. CV: Født i 1972. Uddannet i rytmisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium, 2000.. Aktiv musiker, sanger og sangskriver.

Mette Thorndahl

Underviser
Underviser i linjefaget musik, idræt, kor, dansk og matematik. CV: Født i 1982, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (RMB), 2011, hovedfag i sang og SDS (Sang, Dans og Spil). Uddannet lærer fra Aarhus Lærerseminarium, 2008, med linjefag i dansk, matematik, musik og idræt. Erfaring som efterskolelærer og højskolelærer. Aktiv musiker og sanger. (Aktuelt på barselsorlov)

Olivia Vestergaard Jørgensen

Underviser
Underviser i linjefaget dans, matematik, idræt samt mosaikfagene "Hønen eller ægget" og "Kreativitet og Flow". CV: Født i 1995. Danser, koreograf og danselærer. Uddannet Fra VIA University Collage Læreruddannelsen i Aarhus, 2021.

Philippa Lund Frederiksen

Timelærer
Social støttelærer. Har endvidere aftentilsyn mv. på skolen. CV: Født i 1996. Læser psykologi på Aarhus Universitet.

Sisse Helbo Knudsen

Underviser
Underviser i matematik, idræt samt mosaikfagene "Hønen eller ægget" og "Mennesket i verden". CV: Født i 1995. Uddannet Fra VIA University Collage Læreruddannelsen i Aarhus, 2021.

Marc Thierry Deleuran

Instrumentallærer
Instrumentallærer i trommer CV: Født i 1973, aktiv musiker gennem en halv menneskealder.

Lotte Brink Gregersen

Køkkenleder
Leder skolens køkken. Fremstiller den sunde, velsmagende og varierede kost, som skolens elever og gæster kan nyde. CV: Født i 1961.

Birgitte Kristine Nielsen

Køkkenassistent
Fremstiller den sunde, velsmagende og varierede kost, som skolens elever og gæster kan nyde. CV: Født i 1961.

Kim Mørk Johannesen

Pedel
Ansvarlig for skolens bygninger. CV: Født i 1960. Tømrer. Tidligere håndværkmester.

Mia Ostenfeldt

Bogholder og sekretær
Står for skolens bogholderi, elevadministration mv. Tager sig af alle henvendelser til skolen og har i øvrigt daglig kontakt med skolens elever. CV: Født i 1986, Kontoruddannet mv.

Gitte Knudsen

Køkkenassistent og kontorassistent
Arbejder i skolens køkken samt på kontoret med elevadministration og elevoptagelse. CV: Født i 1962, har arbejdet mange år i shippingbranchen.

Susanne Lyngaa

Står for rengøring af skolen samt hjælp til eleverne med deres rengøring. CV: Født i 1968

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne