Vis alle
  • Teknisk / administrativt personale

Heine Boe

Forstander
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og Go' Weekend. CV: Født i 1970, Cand.phil. i filosofi fra Aarhus Universitet, 1996, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU, 2003. Tidligere efterskolelærer, viceforstander og forstander. Medlem af Efterskoleforeningens styrelse fra 2003-2007. Medforfatter til en række bøger om efterskolepædagogik mv. Aktiv musiker gennem 25 år i forskellige sammenhænge: Pop, rock, jazz, kor og teater.

Anders Iburg Andersen

Viceforstander og skolevejleder
Skolens daglige ledelse, varetager morgensamlinger og skolevejledningen, underviser i medborgerskab. CV: Født i 1959, Uddannet fra Peter Sabro Seminariet i Aarhus, 1986, PD. i ledelse af uddannelsesinstitutioner, DPU 2003. 25 års erfaring som efterskolelærer specielt med ansvar for teater og drama og har i forbindelse med det skrevet omkring 80 teaterforestillinger. Medforfatter til debatbogen Efterskoleveje, som udkom i 2003. Tidligere medlem af fagbladet Efterskolens baggrundsgruppe. Initiativtager til Efterskolen for Scenekunst.

Anders Filtenborg Spliid

Underviser i matematik, fysik/kemi, biologi, geografi og medborgerskab samt performance og bevægelse. Ansvarlig for teaterlys og -teknik. CV: Født i 1974, uddannet fra Århus Dag- og Aftenseminarium, 2004, med linjefag i matematik, fysik/kemi, geografi og sløjd. Efterskolelærer siden 2004. Arbejdet med teaterlys siden 1994. Fotograf gennem 18 år.

Anne Sophie Westh

Underviser i tysk og dansk. CV: Født i 1978, uddannet Lærer fra Aarhus Dag- og Aftenseminarium. Ansat som fremmedsprogskonsulet på CFU VIA-UC. Tidligere fagkonsulet i Tysk i UVM. Tidligere lærer på Haldum-Hinnerup Skolen.

Dan Søndergaard

Underviser i linjefaget musik, kor, engelsk og medborgerskab. CV: Født i 1973, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (AM), 2007, hovedfag i korledelse, sammenspil og elementær musikopdragelse, specialefag: rytmisk klaver. Efterskolelærer gennem mange år. Aktiv musiker i en række orkestre.

Fia Maria Hjortshøj Glahn

Underviser i linjefaget teater, dansk og medborgerskab. CV: Født i 1978, uddannet lærer fra Blågård Lærerseminarium, 2005, med linjefag i dansk, engelsk, billedkunst og idræt. Pædagogisk Diplomuddannelse i Drama, 2009. Instruktørkurser i Danmark og udlandet: Shakespeare, Stanislavskij, Chekow mv. Efterskolelærer siden 2005. Diverse instruktøropgaver.

Frederik Astorp

Underviser i linjefaget teater, dansk og matematik CV: Født i 1989, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og filosofi fra Aarhus Universitet, 2017.

Jeppe Due

Underviser i linjefaget teater og i halvårsfag CV: Født i 1986, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og journalistisk formidling fra Aarhus Universitet, 2013. Tidligere efterskolelærer på Vostrup Efterskole fra 2013-2016.

Niels Berglund

Underviser i linjefaget dans og i halvårsfaget DM i Dans CV: Underviser i øvrigt på Gøglerskolen - Street Art Academy. Aktiv danser og instruktør i mange forskellige sammenhænge.

Le Kondrup

Underviser i linjefaget dans, performance og bevægelse, engelsk og tysk. CV: Født i 1971, uddannet fra European Dance Development Center (B.A.), Holland, 2000. Meritlærer fra VIA-UC, 2012, engelsk og tysk. Tidligere bosat i Luxemburg, England og Holland. Underviser og koreograf siden 2000. Tidligere leder af danselinjen på højskolen Performers House i Silkeborg.

Mette Thorndahl

Underviser i linjefaget musik, performance og bevægelse, kor, dansk og matematik. CV: Født i 1982, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (RMB), 2011, hovedfag i sang og SDS (Sang, Dans og Spil). Uddannet lærer fra Aarhus Lærerseminarium, 2008, med linjefag i dansk, matematik, musik og idræt. Erfaring som efterskolelærer og højskolelærer. Aktiv musiker og sanger.

Jarl Strømfeldt

Instrumentallærer i Guitar og Bas

Marc Thierry Deleuran

Instrumentallærer
Instrumentallærer i trommer CV: Født i 1973, aktiv musiker gennem en halv menneskealder.

Morten Bytofte

Instrumentallærer
Instrumentallærer i klaver CV: Født i 1994, uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, 2018.

Kirstine Birk

Instrumentallærer
Instrumentallærer i sang. Har endvidere aftentilsyn mv. på skolen. CV: Født i 1972. Uddannet i rytmisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium, 2000. I øvrigt musiklærer på Forældreskolen i Aarhus samt på Det Benhårde Kursus. Aktiv musiker, sanger og sangskriver.

Kim Mørk Johannesen

Pedel
Ansvarlig for skolens bygninger. CV: Født i 1960. Tømrer. Tidligere håndværkmester.

Lotte Brink Gregersen

Køkkenleder
Leder skolens køkken. Fremstiller den sunde, velsmagende og varierede kost, som skolens elever og gæster kan nyde. CV: Født i 1961.

Birgitte Kristine Nielsen

Køkkenassistent

Pia Grønlund Andersen

Bogholder og sekretær
Står for skolens bogholderi, elevadministration mv. Tager sig af alle henvendelser til skolen og har i øvrigt daglig kontakt med skolens elever. CV: Født i 1960. Uddannet kontorassistent. Mange års erfaring fra både det private erhvervsliv og fra skoleverdenen.