GENERELLE EFTERSKOLEFAG

Bliv klogere på de faste samlinger i løbet af dagen

Efterskolefag
Eleverne hjælper hinanden

Morgensamling/aftensamling

Vi har morgen- og aftensamling hver dag. Til morgensamling synger vi med Højskolesangbogen i hånden. Og lærere og elever kan servere alt fra praktiske beskeder til en fortælling eller et digt, de vil dele. Måske vi kaster et aktuelt samfundsspørgsmål op i luften, eller måske bliver du til morgensamling klogere på efterskolernes historie.

Til  aftensamling synger vi ofte sange, vi får godnathistorie, leger el.lign. Vi runder dagen af i fællesskab og siger godnat.

Go’ Weekend!

Ugen slutter vi af i fællesskab med sangtime. Her synger vi sange, som vi synes er sjove, hyggelige eller bare gode, og vi får sagt ”Go’ Weekend” til hinanden.

I det hele taget går vi meget op i, at vi mødes i fællesskab alle sammen. Vi starter og slutter dagen sammen, ligesom vi starter og slutter ugen sammen.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne