AKTUELLE HALVÅRSFAG

Gå på opdagelse i vores forskellige aktuelle halvårsfag for 2016/17

Aktuelle halvårsfag

Udover dit linjefag kan du vælge mellem vores mange forskellige halvårsfag. På den måde får du mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige former for scenekunst under dit ophold på Efterskolen for Scenekunst.

Her er nogle af de fag, du kan vælge imellem:

Akustisk Pop

På 'Akustisk Pop' skal du arbejde med musik, du måske kender, men arrangere og fortolke det på nye og kreative måder.

Dance goes to the movie

På 'Dance goes to the movie' skal du arbejde med at skabe dans, som efterfølgende kan filmes og blive til dansefilm eller kunstfilm.  

Dance Maker

Synes du det er fedt at danse, skal du vælge Dance Maker. På 'Dance Maker' skal du udvikle dine egne danse - både færdige koreografier og improvisationer.  

Elektronisk musik / studie

Elektronisk Musik/Lydstudie handler om at lære vores studie og alle dets muligheder at kende. Men det handler naturligvis først og fremmest om at lave spændende og nyskabende musik. Du vil lære at bruge computerens muligheder til at være kreativ, og du lærer lydstudiets muligheder.

Radio Podcast

På Radio Podcast skal vi arbejde med at fortælle historier og skabe billeder - alene ved hjælp af lyd.

Re-design og kostumer

Så kan kostumer og Re-design være noget for dig.

Stopmotion Filmproduktion

Stopmotion Filmproduktion er små animerede film, der er lavet med still-foto-flytteteknik. Vi skal arbejde med, hvordan man fortæller historier - og så skal vi arbejde med alt det tekniske. Alle kan være med og det er rigtig sjovt.

Teatermasker

Du skal lave din egen maske og spille teater med den.

Indlæs flere nyheder

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne