REDESIGN OG KOSTUMER

Læs mere om halvårsfaget herunder

Vi laver selv kostumer
Vi laver selv kostumer og syr nye ændringer

Har du en kreativ åre, og synes du, det er sjovt at skabe noget nyt af noget gammelt?

Så kan kostumer og Re-design være noget for dig.

Skolen råder over et super dejligt kreativt værksted. Her kan vi lave kostumer og alt muligt andet til vores mange forestillinger. Vi har også et kæmpe kostumedepot med kostumer fra mange hundrede forestillinger både på Efterskolen, på Aarhus Teater, Den jyske Opera, Gellerup Scenen mv.

I Kostumer og Re-design skal vi både arbejde med at lave kostumer og med at re-designe hverdagstøj, – så det får et helt nyt udtryk. Noget skal på scenen, – og noget skal du bruge selv i hverdagen.

Udbydes i efteråret 2016

Frederik Astorp

Underviser i linjefaget teater, dansk og matematik CV: Født i 1989, uddannet Cand.mag. i Dramaturgi og filosofi fra Aarhus Universitet, 2017.

Fia Maria Hjortshøj Glahn

Underviser i linjefaget teater, dansk og medborgerskab. CV: Født i 1978, uddannet lærer fra Blågård Lærerseminarium, 2005, med linjefag i dansk, engelsk, billedkunst og idræt. Pædagogisk Diplomuddannelse i Drama, 2009. Instruktørkurser i Danmark og udlandet: Shakespeare, Stanislavskij, Chekow mv. Efterskolelærer siden 2005. Diverse instruktøropgaver.