GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES LINJEFAG

Musik, dans og teater

 

Oplev scenekunst med eleverne
Oplev scenekunst med eleverne

Om linjefagene

 

Du har dit linjefag TEATER, MUSIK eller DANS i ni lektioner om ugen i alle normaluger, ligesom du med udgangspunkt i dette fag indgår i skolens fire store produktioner.

Læs mere om dit eget linjefag på musik, teater eller dans.

 

Vi har mange spændende linjefag - se mere her

Uddybende om linjefaget på Efterskole for Scenekunst 

Dit linjefag er afsættet for dit arbejde med scenekunsten på Efterskolen. Du er således at opfatte som teater-, musik- eller danseelev. Du vil undervejs i skoleåret opleve, at du vil blive udfordret også i forhold til scenekunstneriske set fra andre vinkler end din egen. Uanset  dit linjefag medvirker du i en række mindre forestillinger og i store produktioner med hele skolen. Du kommer til at optræde for de andre elever, dine forældre og andre skoler. Og du kommer på landevejen med et egentligt turnéforløb.

Vi får besøg af kunstnere, der f.eks. afholder workshops, forestillinger eller koncerter. Du får også kunstneriske oplevelser uden for huset, når vi tager i teatret eller til koncert. Endelig besøger vi forskellige undervisningsinstitutioner indenfor scenekunst.

 

Året afsluttes med opgave

Som afslutning på skoleåret skal du lave en årsopgave, der er tilknyttet dit linjefag. Du laver din årsopgave samme med en eller flere af dine kammerater og gerne på tværs af linjefag. Du skal fremføre årsopgavens praktiske del for et publikum til PROJECTUM.

Læs mere om de forskellige linjefag til ved at klikke på undermenuerne.

Besøg os

Har du fået lyst til at se nærmere på skolen, er du velkommen booke et besøg her. Vi glæder os til at møde dig. Hvis du er i tvivl om noget kan du altid ringe på 4161 8485 eller skrive til os: info@efterskolenforscenekunst.dk.

Eleverne hygger sig
Oplev scenekunst med eleverne